Follow reteteistete on Twitter

Revoluția chifteluțelor de pui și cartofi

De trebuință

0,5 kg piept de pui , 4 cartofi , 1 ou , 1 ceapă

De aromat

3 căței de usturoi , 1 legătură de mărar , 1 lingură de ulei, piper, chimen

 

retete usoare

 

 

chiftele de pui si cartofi

Bune-s chiftelele, rău că trebuie prăjite în mult ulei. Sau poate nu, dacă te bazezi pe retete-istete.ro pentru o rețetă rapidă, simplă, delicioasă și mai ales sănătoasă.

Pentru a reinventa chiftelele, iei un piept mare de pui și îl rumenești pe tigaia grătar. În același timp, fierbi la aburi patru cartofi. Când totul e gata, toci mărunt puiul și zdrobești cartofii ca pentru piure.

Combini totul într-un vas mare și mai pui o lingură de ulei de măsline și un ou. Toci o ceapă și o legătură de mărar, mărunțești trei căței de usuturoi, mai presari niște piper și, opțional, chimen, amesteci bine și gata. Revoluția chiftelelor poate începe.

Modelezi compoziția în forme cât mai creative pe care le așezi într-o tavă de sticlă termorezistentă. Treci totul preț de zece minute prin focul cuptorului încins la maxim, până se rumenește crusta revoluționarelor. Iar pentru ca victoria să fie indiscutabilă, servești chifteluțele de pui și cartofi cu salată de varză murată.

Revoluția chifteluțelor de pui și cartofi

 

Chifteluțe de tofu cu alune

Pui cu ierburi și portocale

Rețete dietetice

 

Google Analytics Alternative