Follow reteteistete on Twitter

Rețete ușoare

Când inspirația te-a anunțat că ia o pauză prelungită... Sau când frigiderul arată ca atunci când ți l-au adus... Retete-istete.ro îți propune zece rețete ușoare, rapide, gustoase și mai ales sănătoase, în care imaginația este ingredientul principal.

retete usoare
retete usoare

Condimente

Ultimele rețete adăugate

 

 

retete simple si condimente

Și nu uita: mirodeniile combinate inspirat transformă cel mai banal fel de mâncare într-un adevărat festin.

Mai mult, aromele lor te vor ajuta să gătești mai sănătos, cu mai puțină sare și grăsimi. Retete-istete.ro îți spune ce ierburi, semințe și alte "miroase" trebuie să ai mereu la îndemână.

retete usor de preparatRețete ușoare- Kitul de prim ajutor culinar

zece lucruri pe care să le ai mereu în casă pentru a salva orice masă

Ne place să mâncâm sănătos și gustos. Dar nu suntem nici chef-i Cordon Bleu cu toții și nici nu vrem să robotim toată ziua în jurul aragazului. De aceea, retete-istete.ro îți aduce kitul de prim ajutor culinar - zece lucruri pe care să le ai mereu în casă pentru a salva orice masă. Pe lângă condimentele de aici, retete-istete.ro are întotdeauna în cămară: - orez (Jasmine sau Basmati, că-i bun de-l poți mânca și gol) - niște paste (grano duro, mamma mia) - mălai - cartofi - ceapă - morcovi - bulion de roșii.

Pentru variație, ia când poți un kil de couscous și unul de bulgur. Deși mai exotice, se găsesc ușor, se gătesc rapid și se înțeleg grozav cu multe alte ingrediente, lăsându-ți imaginația să zburde.

În congelator, retete-istete.ro zice să ai pentru urgențe juma' de kil de piept de pui, niște pește (păstrăv, macrou, dorada sau orice-ți poftește sufletul) și niscaiva carne de vită sau de porc. Cu toate astea și cu rețetele simple, rapide și delicioase de pe retete-istete.ro, orice masă e un succes garantat.

Cartofi cu varză la cuptor

Piept de pui la grătar cu sos de soia

Fâșii de vită la grătar

Pește cu spanac la cuptor

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Google Analytics Alternative