Frigărui de pui glazurate cu miere

Frigărui de pui glazurate cu miere, reteta gata cat ai topi un fulg de nea in palma si surpriza unei potrivirii dintre fineţea cărnii şi dulceaţa glazurii va zăbovi mult timp în bucătăria ta.

În aşteptarea Crăciunului împănat cu cele mai alese bunătăţi datorate iubitului purcel, am gătit o reţetă extrem de simplă, rapidă şi sănătoasă.

Mai întâi fierbi pieptul de pui, dar nu prea mult, să nu se usuce. Îl tai apoi în cubuleţe, pe care le tăvăleşti printr-un sos meşterit din sos de soia şi miere.

Pe urmă înşiri cubuleţele pe beţigaşele de bambus şi încingi o lingură de ulei într-o tigaie nelipicioasă. Rumeneşti frigăruile în ulei câte două minute pe fiecare parte, apoi le aşezi în farfurii.

De trebuință pentru frigarui de pui glazurate cu miere

1 piept mare de pui
1 lingură de sos de soia
1 lingură de miere
1 lingură de ulei de măsline

Beţişoare de bambus pentru frigărui de pui

Ca garnitură pentru frigaruile glazurate, tragi un pumn de fasole verde fiartă dinainte prin sosul rămas, doar cât să prindă ceva culoare arămie. Poftă sănătoasă!