A
C
- Cafea Kopi Luwak, cea mai scumpa cafea din lume
- Cafea-Pașa, curiozitati culinare si secretul cafelei turcesti
- Carbonnades flamandes – tocanita belgiana cu bere neagra
- Cartofi cu brânză, ou și mărar
- Cartofi cu urdă și mărar
- Cartofi cu varză si bacon la cuptor
- Cartofi noi cu ceapă caramelizată și friptură de vită
- Cele mai bune mixere de mână în 2020
- Chec marmorat simplu, reteta din 6 oua si cu multa cacao
- Cheesecake cu ciocolata si jeleu de mango
- Cheesecake cu zmeura
- Chiftelute din peste in sos de smantana – reteta suedeza
- Chifteluțe de pui și cartofi
- Chifteluțe lituaniene cu cartofi și pui
- Chifteluțe marocane de fasole uscată
- Chili con carne – Reteta mexicana autentica
- Chimenul condiment ce da mancarurilor originalitate
- Cimbrul – amicul vițelului și al mielului
- Ciocolata de casa cu nuci sau alune
- Ciorba de burta – reteta preferata a romanilor
- Ciorba de praz cu cartofi reteta pregatita olteneste
- Ciorba de pui a la grec reteta in stil grecesc,pentru 10 portii
- Ciorba radauteana – reteta traditionala cu multa smantana
- Ciuperci cu vită flambată
- Ciuperci la grătar și puțin la cuptor
- Clatite brasovene reteta cu carne si ciuperci
- Clatite pufoase – reteta simpla gata in 5 minute
- Coliva – Reteta traditionala cu multa nuca
- Coq au vin
- Cotlet de porc Keto cu broccoli prajit si fenicul, reteta pentru 2 portii
- Cotlet de porc la tigaie cu sos de vin
- Cotlete de miel cu roşii la grătar
- Cozonac simplu si pufos cu rahat si cacao reteta cu 10 oua
- Crema de ton și cartofi
- Crema de zahar ars reteta veche si simpla
- Crochete de cartofi reteta fara cascaval
- Cum sa gatesti sanatos? 7 sfaturi utile
- Cum sa le alegi carnea de pui, vita si pestele
- Cum se aleg legumele – Sfaturi in Bucatarie
- Curcan cu multe mirodenii, legume și cous-cous
- Curry,amestec indian de condimente – praful fermecat
- Cârnați de pui
D
F
- Fasole verde pastai – reteta cu carne si usturoi
- Fazan la cuptor umplut cu ciuperci si 1 metoda de maturare
- File de peste cu legume caramelizate
- Foie gras cu sos de căpșuni
- Frigărui de pui glazurate cu miere
- Friptura de miel la cuptor – reteta bine ,,rumenita”
- Friptura perfecta – reteta ca la restaurant
- Fâșii de vită la grătar
G
I
L
M
- Mancare de mazare cu 3 feluri de carne: de vita, porc sau pui
- Mancare de praz cu ciuperci
- Mancare de spanac cu slanina afumata (3 variante)
- Marocanul măsliniu aka pui cu măsline
- Miel Baharat
- Miel cu smochine și lămâie
- Musaca de dovlecei
- Musaca de vinete cu carne tocata si sos de smantana
- Muschi de vitel cu bourbon cat mai fraged si aromat
- Mâncare de hrişcă, legume şi pui
O
P
- Paella cu file de somon
- Panna cotta cu fructe de padure -3 portii
- Paprika sau boia de ardei
- Paste cu ce ai prin casă, dar musai cu vodcă
- Paste cu piept de pui
- Paste cu pui si bacon – reteta cu branza cheddar
- Peltea de struguri sau dulceata de struguri
- Peste cu spanac la cuptor
- Peste in lapte de cocos cu taitei de orez
- Peste in sos provensal
- Peste la cuptor cu portocale
- Peste preparat sarbeste
- Peşte cu sos brie
- Pește in sos de legume cu lapte de cocos
- Pește la rotisor
- Peștele fugu, preparat culinar ,,periculos”
- Piept de pui cu ananas
- Piept de pui cu smantana si ciuperci
- Piept de pui la grătar cu sos de soia
- Piept de rata cu sos de cirese, reteta in 6 pasi
- Piept de rață în sos de Tokaji și căpșuni
- Piftie de porc (racituri) – secretul unei retete reusite
- Pilaf de bulgur
- Piper negru. Boabele de preț
- Piure cu mozzarella- Piure redivivus
- Piure de cartofi cu praz si sunca afumata pentru 4 portii
- Piure de mazăre cu mozzarella
- Pizza de casa cu mirodenii
- Prajitura cu capsuni si ciocolata – desert usor de sezon
- Prajitura cu crema de lamaie, desert usor si acrisor
- Prajitura cu crema mousse de ciocolata Rigo Jancsi
- Prajitura cu mere ,,bretone’’ cu aluat frantuzesc-reteta in 3 pasi
- Prajitura marocana cu portocale si migdale
- Pui copt cu miere
- Pui cu alune sau Alunelu Ciripelu
- Pui cu dovlecei flambați la rotisor
- Pui cu ierburi și portocale
- Pui cu legume în folie
- Pui cu năut
- Pui cubanez, revoluționar, cu orez
- Pui exotic cu bulgur
- Pui grecesc
- Pui laap, un fel neaoș din Laos
- Pui Makhani – reteta indiana
- Pui vietnamez cu scortisoara
- Păstrăv în sos de roșii
R
S
- Salata de sfecla rosie – reteta cu hrean in 2 variante
- Salata de urzici, pui şi gorgonzola
- Salata de vinete – reteta traditionala pentru 10 portii
- Salata orientala de primavara – cu multa verdeata pentru 10 portii
- Salata thailandeză de vită-dieta potrivita
- Salată cu pui la grătar și portocale
- Sarmale de post cu soia si ciuperci- reteta pentru 60 de sarmale
- Scrumbie cu acrituri, gratar de peste delicios
- Somon cu cus-cus și lmaie- reteta de bucatarie moderna
- Somon cu sos de fructe exotice – aventura culinara
- Somon la tigaie si mazare cu sos de smantana
- Sosul de soia – Condimente
- Spanac în unt de alune
- Sparanghel infasurat in somon
- Supa chinezeasca, o seară cu Electrolux
- Supa crema de ardei copti
- Supa de ficatei de pui
- Supa de varza dulce cu carne – reteta Lucicos
- Supă chinezească de perişoare
- Supă de mere
T
- Tarta cu ananas reteta cu aluat fraged
- Tarta cu cirese si ciocolata – reteta fara aluat
- Tarta cu mere acrisoare – reteta zemoasa
- Tarta cu prune si nuci
- Tocanita de galbiori in sos de ardei copti
- Tocanita de inimi de curcan
- Tocanita de vita cu ciuperci
- Tocăniță de vită cu banane – reteta aromata
- Tocăniță la ceaun: special de la mama soacră
- Tofu cu ghimbir (Dau Hu Kho Gung)
- Tort de mere – reteta rasturnata cu zahar caramelizat din 8 oua
- Turte pe plita, reteta rapida pentru 6 turte